Sønderborg kommune bygger nyt klublokale til brugerne af Gråsten Badmintonhal. Samtidig renoveres skolens omklædningsrum og der skabes en ny flot adgang fra hallen til omklædningsrummene.

Første spadestik er taget ret præcist 5 år efter de første tanker blev gjort og dialogen med kommunen blev taget op. Vi har været langt omkring og  Zeni arkitekternes endelig plan og tegninger er vi såvel taknemmelige for som stolte over. Byggeriet forventes afsluttet med udgangen af maj 2019.

Klublokalet skal styrke den del af klubmiljøet, som rækker udover selve badminton-aktiviteten. Klublokalet bliver stedet man helt automatisk kommer igennem før og efter træning og bliver indrettet med køkken og møblement, som lægger op til ophold og hygge.

Indretningen er muliggjort via flotte donationer fra en række toneangivende fonde i vores område. Konkret har vi modtaget i alt 225.000 kr. fra SE Vækstpulje, BHJ-fonden, Sydbank og Fabrikant Mads Clausens Fond. Vi takker mange gange for disse sponsorater, som er med til at gøre det hele til en realitet.

Vi vil i løbet af byggeperioden lægge billeder på siden.

 

Skitse af vores nye klublokale 

Byggeriet af vores nye klublokale er gået i gang. Maskinerne har invaderet området øst for hallen og inden længe vil der stå byggehegn omkring størstedelen af hallen. Fedt, at vi nu endelig er i gang.

Adgang til hallen er den samme, men da P-pladsen ved dansehuset lukkes helt oppe ved vejen, skal man gå langs hallens vestlige side for at komme frem til døren.

FØRSTE SPADESTIK

Vores

sponsorer