Velkommen til
Gråsten Cup

Hvert år byder vi på et velarrangeret Gråsten Cup med store pokaler og en række sideløbende aktivitetstilbud. Stævnet ligger igen i slutningen af uge 7 – 17.-18. februar 2024 – og vi håber, det som altid, vil trække deltagere fra hele landet.

Vær med til at gøre Gråsten Cup til en endnu større succes. Vi glæder os til at se både nye og tilbagevendende spillere til en weekend fyldt med badminton og socialt samvær.

Stor tak til vores lokale sponsorer der med deres opbakning er med til at styrke klubbens ungdomsarbejde i lokalområdet.

Opstrengning af ketsjer

Trænger din ketsjer til en spritny opstrengning eller er der sprunget en streng på din reserveketsjer? Så kan du godt glæde dig.

Svend Philipsen kigger nemlig forbi Gråsten Cup og står klar i hallen med sin opstrengningsmaskine.

Svend laver en professionel og erfaren opstrengning af din ketsjer. Så kig endelig forbi.

 

Syd-foto cup 2020

Sydbank giver kaffe og ketsjere

 

Sydbank støtter hele weekenden Gråsten Cup med gratis kaffe til forældrene.

Desuden sponserer de 4 ketsjere af mærket RSL til lodtrækning blandt alle fremmødte.

Giv Sydbank en ekstra klapsalve for støtten til vores lokale stævne, Gråsten Cup 2024.

Se invitationen

Gråsten Cup er vores største event i egen hal. Glæd dig. Der sker noget hele dagen for alle badmintonfans.

Igen i år byder vi velkommen til Gråsten Cup med store pokaler og en række sideløbende aktivitetstilbud. Stævnet ligger i år fra den 17.-18. februar i slutningen af uge 7 og vi håber, det som altid, vil trække deltagere fra hele landet.

Vær med til at gøre Gråsten Cup til en endnu større succes. Vi glæder os til at se både nye og tilbagevendende spillere til en weekend fyldt med badminton.

Du kan udskrive invitationen ved at klikke på den. Filen åbner i en ny fane.

 

Gråsten Cup 2024

billeder fra gråsten Cup 2023

Tak for støtten til vores sponsorer

Sydbank

Sydbank støtter klubbens Gråsten Cup 2023 - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

GKV Auto Gråsten

Gråsten karosseriværksted støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Knud Erik Heissel

Knud Erik Heissel støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre et aktiv klubliv i GBK.

Gråsten maskinudlejning

Gråsten maskinudlejning støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

A&T boligservice ApS

A&T boligservice ApS støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Gråsten El-Service

Gråsten El-Service støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Gisselmann - Shell

Gisselmann - Shell støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre et aktiv klubliv i GBK.

Egernsund & Kværs el-service

Egernsund & Kværs el-service støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre et aktiv klubliv i GBK.

Broager & Gråsten Radio støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Broager & Gråsten Radio ApS

Broager & Gråsten Radio støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Apos

APOS støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre spillertøj til alle klubbens ungdomsspillere.

PB SKAT

PB SKAT støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Mogens Mau

Massør og zoneterapeut

Mogens Mau massage støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Møblér med Hebru

Møblér med Hebru er hovedsponsor af Gråsten Badmintonklub. De er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Kontakt os

SEND DIT SPØRGSMÅL

Brænder du inde med et spørgsmål, er det her, du kan skrive til os. Du kan også ringe til formand, Carsten Kock, på telefon 24 24 88 27.

12 + 14 =