Senior 

Gråsten Badmintonklub har et seniorsamarbejde med tre af vores gode naboklubber. Her tilbydes to ugentlige træningsdage, heraf den ene i vores hal. Vi har en super træner tilknyttet, som sikrer kvalitet i træningen og godt humør. Vores mål er, at alle skal have mulighed for at deltage i holdturneringen. På holdet vil du møde spillere fra 17 år og opefter. Der er smil på læben og sved på panden. Træningen slutter gerne i klublokalet.

 

Motionister – Torsdagsholdet

I Gråsten Badmintonklub er du altid velkommen til at møde op og træne med. Hver torsdag aften fra kl. 20 er der fri træning og spil for motionister på alle niveauer. Alle får gode kampe og masser af sved på panden. Du behøver ikke at komme med din egen makker – her sætter vi nye kampe op i løbet af aftenen. Ønsker du at spille med en fast makker, så er booking af en fast bane til dig og dine makkere det oplagte valg.

Motion

Fordelt over hele ugen er der træningstider, hvor I kan booke en bane, hvis I har faste makkere. Ved overtegning af baner, har baner med 4 spillere fortrinsret. Der spares 150 kr. person ved at booke en bane i eftermiddagstimerne.

Spilletider:

Mandag kl. 15-16

Mandag kl. 19-20

Mandag kl. 20-21

Tirsdag kl. 15-16

Fredag kl. 15-16

Booking af baner sker ved henvendelse til vores kasserer Bent Rasmussen på bent_rasmussen@youmail.dk

 

 

Møblér med Hebru støtter Gråsten Badmintionklub

Møblér med Hebru

Møblér med Hebru er hovedsponsor af Gråsten Badmintonklub. De er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK. 

Andelskassen støtter om klubbens årlige stævne

GKV Auto Gråsten

Gråsten karosseriværksted støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Knud Erik Heissel

 

Knud Erik Heissel støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre et aktiv klubliv i GBK.

 

 

 

Gråsten maskinudlejning

Gråsten maskinudlejning støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Mogens Mau

Gisselmann - Shell

Gisselmann - Shell støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre et aktiv klubliv i GBK.

Mogens Mau

Waterless

Waterless støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre et aktiv klubliv i GBK.

A&T boligservice ApS

A&T boligservice ApS støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Egernsund & Kværs el-service

Egernsund & Kværs el-service støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre et aktiv klubliv i GBK.

Apos

APOS støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre spillertøj til alle klubbens ungdomsspillere.

Gråsten El-Service

Gråsten El-Service

Gråsten El-Service støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Gråsten El-Service

Broager & Gråsten Radio ApS

Broager & Gråsten Radio støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

SuperBrugsen

SuperBrugsen

SuperBrugsen er altid med på gode aftaler - og står for indsamlinger til klubbens ungdomsarbejde. 

PB SKAT

PB SKAT støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Mogens Mau

Massør og zoneterapeut

Mogens Mau massage støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Mogens Mau

Sydbank

Sydbank støtter klubbens Gråsten Cup 2023 - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.