Informationsmøde

Klubben inviterer alle, der er interesserede eller bare lidt nysgerrige, til informationsmøde den 29. august kl. 19.30 i Badmintonhallen. Her kan man høre mere om det nye ’Tirsdaghold’ og møde Jørgen Peter, Per, der kommer til at stå for tilbuddet, og GBK’s formand Carsten Kock.

Nyt tirsdagshold

Vi har i klubben oplevet en stigende interesse for voksenbadminton og erfaret, at der nu er et behov for et ekstra tilbud til de øvede spillere. Vi starter derfor et nyt tirsdagshold op. Tilbudet er til dem, der tidligere har spillet badminton og trænger til at blive udfordret igen – eller til dem, der allerede er i gang, men mangler lidt ekstra udfordring.

Vi varmer også op

Der skal sved på panden og smil på læben, når det nye hold starter op. Det primære bliver at spille en masse badminton, men med alt den aktivitet er der også brug for at passe på skader. Den ugentlige træning vil derfor også indeholde opvarmning og småspil inden de egentlige kampe sættes i gang.

 

Torsdagholdet

I Gråsten Badmintonklub er du altid velkommen til at møde op og træne med. Hver torsdag aften er der fri træning og spil for motionister i alle niveauer. Alle får gode kampe og masser af sved på panden. Du kan også som altid melde dig som motionist og reservere en bane til dig og dine makkere:-)

Motion og senior

Fordelt over hele ugen er der træningstider, hvor I kan booke baner, hvis i har faste makkere. Tilmelding kan ske ved henvendelse til Susanne Franson. Torsdag er der et åbent tilbud til motionsspillere uden faste makkere. Og om tirsdagen starter vi et nyt hold op med seniorspil og træning (Bemærk informationsmødet d. 29. august)

Motion/Senior Spilletider
Med faste makkere Man 15.00 - 16.00
Man 19.00 - 21.00
Tir 15.00 - 16.00
Tir 19.30 - 20.30
Fre 15.00 - 16.30
Motion uden faste makkere Tor 20.00 - 22.00
Senior
Per Grohnheit & Jørn Peter Hansen
Tir 20.30 - 22.00

Tilmelding af motionister og reservering af tider kan ske ved henvendelse til Susanne Franson. Kontaktes bedst efter kl. 16 på telefon 51 32 07 86.

GBK er støttet af:

SuperBrugsen

SuperBrugsen

SuperBrugsen er altid med på gode aftaler - og står for indsamlinger til klubbens ungdomsarbejde. Et godt samarbejde med lokale leverandører er en gevinst for alle parter som klubben gerne støtter op om.

Andelskassen støtter om klubbens årlige stævne

Andelskassen

Andelskassen støtter om klubbens årlige stævne og dækker blandt andet udgifter til kaffe og de to ketsjere, der er blandt årets lodtrækningspræmier. Vi takker for et godt nyt samarbejde.

Møblér med Hebru støtter Gråsten Badmintionklub

Møblér med Hebru

Møblér med Hebru er hovedsponsor på Gråsten Badmintonklubs årlige badmintonstævne. Klubben sætter stor pris på den lokale opbakning, som er med til at sikre at stævnet bliver et super arrangement med flotte pokaler til alle deltagere.

Træ&Tryghed

Træ&Tryghed støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Gråsten El-Service

Gråsten El-Service

Gråsten El-Service støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Apos

APOS støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre spillertøj til alle klubbens ungdomsspillere.