Senior – Tirsdagshold

SÆSONOPSTART 2019/2020:

tirsdag den 20. august kl. 19.30

Tirsdagsholdet er tilbudet er til dem, der tidligere har spillet badminton og trænger til at blive udfordret igen – eller til dem, der allerede er i gang, men mangler lidt ekstra udfordring.

Der er sved på panden og smil på læben, når det nye hold starter op. Det primære bliver at spille en masse badminton, men med alt den aktivitet er der også brug for at passe på skader. Den ugentlige træning vil derfor også indeholde opvarmning og småspil inden de egentlige kampe sættes i gang.

 

Motionister – Torsdagholdet

SÆSONOPSTART 2019/2020:

torsdag den 5. september kl. 20-22

I Gråsten Badmintonklub er du altid velkommen til at møde op og træne med. Hver torsdag aften er der fri træning og spil for motionister i alle niveauer. Alle får gode kampe og masser af sved på panden. Bemærk, at du også som altid melde dig ind som motionist og reservere en bane til dig og dine makkere 🙂

Motion og senior

SÆSONOPSTART 2019/2020:

mandag den 2. september

Fordelt over hele ugen er der træningstider, hvor I kan booke baner, hvis i har faste makkere. Tilmelding kan ske ved henvendelse til Susanne Franson. Torsdag er der et åbent tilbud til motionsspillere uden faste makkere. Tirsdag er der seniorspil og træning.

Motion/Senior Spilletider
Med faste makkere Mandag 19-20
Mandag 20-21
Tirsdag 15-16
Fredag 15-16
Motion uden faste makkere (torsdagholdet)Torsdag 20-22
Senior
Per Grohnheit & Jørn Peter Hansen
Tirsdag 19.30-21.30
i Badmintonhallen
Torsdag 20-22
i Broager

Tilmelding af motionister og reservering af tider kan ske ved henvendelse til Susanne Franson. Kontaktes bedst efter kl. 16 på telefon 51 32 07 86.

GBK er støttet af:

Møblér med Hebru støtter Gråsten Badmintionklub

Møblér med Hebru

Møblér med Hebru er hovedsponsor af Gråsten Badmintonklub. De er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK. 

Syd-Foto

Syd-Foto er hovedsponsor på Gråsten Badmintonklubs årlige badmintonstævne, som er med til at sikre at stævnet bliver et super arrangement med flotte pokaler til alle deltagere.

Andelskassen støtter om klubbens årlige stævne

GKV Auto Gråsten

Gråsten karosseriværksted støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Træ&Tryghed

Træ&Tryghed støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Gråsten El-Service

Gråsten El-Service

Gråsten El-Service støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Apos

APOS støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre spillertøj til alle klubbens ungdomsspillere.

Gråsten maskinudlejning

Gråsten maskinudlejning støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

Gråsten El-Service

Broager & Gråsten Radio ApS

Broager & Gråsten Radio støtter klubbens ungdomsarbejde - og er med deres sponsorat med til at sikre nyt klubtøj til alle ungdomsspillere i GBK.

SuperBrugsen

SuperBrugsen

SuperBrugsen er altid med på gode aftaler - og står for indsamlinger til klubbens ungdomsarbejde.