Om GBK

En breddeklub hvor der er plads til at alle bliver dygtigere til badminton og har det sjovt sammen. 

Vi er en af de få klubber i landet, som har en hal designet udelukkende til at spille badminton i.

Breddeklub med ambitioner

Vi er en Breddeidrætsklub med stort B, hvor der er gode muligheder for alle medlemmer – uanset om man er motionist, som spiller 1 time om ugen eller om man er ivrig ungdoms- eller seniorspiller med 2-3 træninger om ugen.  

Vi arbejder ud fra at træningen skal være udviklende med god plads til udfordringer og at have det sjovt. Vores klublokale og vores arrangementer i løbet af sæsonen understøtter fællesskabet uden for banen.

værdier i gbk

Vi er en klub som siden 1945 har bidraget til et rigt foreningsliv i Gråstenområdet.

Klubbens mission er at udbyde attraktive tilbud til spillere i alle aldre, så borgere i Gråstenområdet har muligheden for at udvikle og fastholde den livslange kærlighed til idrætten og fællesskabet.

Klubben ønsker at bidrage til en sund, tryg og god tilværelse for børn, unge og voksne. Det gør vi ud fra vores værdier, som støtter sig til DGI’s GO´-begreber:

Oplev sammenholdet

Det handler om meget mere en badminton. I GBK kommer sammenholdet i første række. Se bare her hvor vi er på vores faste tur på bølgen blå.

En tur på bananbåd i Gråsten Badmintonklub

Et kig ind bag linjerne i GBK

Siden 1945 har vi bidraget til Gråstens rige foreningsliv. Og missionen er klar!

Klubbens mission er at udbyde attraktive tilbud til spillere i alle aldre, så borgere i Gråstenområdet har muligheden for at udvikle og fastholde den livslange kærlighed til idrætten og fællesskabet. På den måde ønsker klubben at bidrage til en sund, tryg og god tilværelse for børn, unge og voksne.

 Kort om klubben:
Startet i 1945.
• Livslang kærlighed til badmintonsporten.
• Fællesskab for vores spillere.
• Et rigt foreningsliv i Gråstenområdet.
• Attraktive tilbud til spillere i alle aldre.
• En sund, tryg og god tilværelse for børn, unge og voksne.

Kontakt os

SEND DIT SPØRGSMÅL

Brænder du inde med et spørgsmål, er det her, du kan skrive til os. Du kan også ringe til formand, Carsten Kock, på telefon 24 24 88 27.

12 + 2 =